10 مشکل رایج در طراحی سایت شرکت ساختمانی

خیلی از شرکت ها اهمیت طراحی سایت شرکت ساختمانی را نادیده می گیرند. امروزه و در عصر دیجیتال داشتن یک سایت اینترنتی کارآمد برای موفقیت کسب و کار شما ضروری است. مشتریان شما (معماران، سازندگان، پیمانکاران و …) معمولا قبل از تماس با شما، سایت تان را بدقت بررسی می کنند. سایت شما دیگر نمی تواند مانند یک کاتالوگ آنلاین باشد. باید بصورت مرتب آنرا بروز کنید تا مشتریان دوباره برای دیدن آن مراجعه کنند.
در ادامه لیستی از 10 اشتباه رایج که در طراحی سایت شرکت های ساختمانی مشاهده می شود، آورده شده است، احتمالا رقبای شما هم بسیاری از این اشتباهات را انجام می دهند. اگر از این موارد اجتناب کنید و سایت تان را بهبود ببخشید، می توانید برای خود یک مزیت رقابتی ایجاد کنید. برای این کار در اغلب موارد نیازی به طراحی یک وبسایت جدید ندارید و با صرف هزینه اندک می توانید این مشکلات را رفع کنید.
1- محتوای سایت درباره شماست و نه مشتریان!
از شعارهای “ما بهترین هستیم”، “ما بزرگترین هستیم” و از این دست جملات کمتر استفاده کنید. بیشتر باید به مشتریان خود فکر کنید تا خودتان. پس محتوای سایت را مناسب با مشتری تهیه کنید. مطمئن شوید که محتوای موردنظر نیازهای مشتریان را برآورده می کند.
مثلا محتوایی که با هدف جذب معماران، سازندگان یا پیمانکاران تهیه می شود باید برای حل مشکل آنها در پروژه و یا تصمیم گیری برای انتخاب محصول مناسب شما کمک کند. همچنین محتوای مربوط به توزیع کنندگان، فروشندگان و فروشگاه ها، باید بر روی خصوصیات محصول تمرکز کند تا به آنها برای تصمیم خرید کمک کند.
2- استفاده از متن و نوشته های خیلی زیاد
سعی کنید در سایت کمتر از متن و نوشته استفاده کنید. وقتی محتوای صفحه اصلی سایت را طراحی می کنید، خیلی مهم است که تصور کنید بازدیدکننده به دنبال چه چیزی می گردد. صفحه اصلی سایت باید براحتی با کاربر ارتباط برقرار کند و او را متقاعد کند تا وقت بیشتری را در سایت شما بگذراند.
تحقیقات اخیر نشان می دهد مدت زمان توجه انسان زیر 10 ثانیه است، این یعنی باید صفحه اصلی یا صفحه فرود سایت را تا حد امکان مختصر و کوتاه طراحی کنید. محتواهای طولانی را برای صفحاتی که نیاز است نگاه عمیق تری به حل مشکلات بازدیدکنندگان داشته باشید، نگه دارید.
3- به اندازه کافی عکس و ویدئو ندارید
مطالعات نشان می دهد بازدیدکنندگان سایت ترجیح می دهند بجای مطالعه یک نوشته، بیشتر عکس یا ویدئو را تماشا کنند. برای نگه داشتن بازدیدکنندگان در سایت، از تصاویر و ویدئوهای بیشتری مانند ویدئوهای مربوط به چگونگی نصب محصول، دموی محصول، یک ویدئو از دانش پشت محصول و یا دیدگاه مشتری درباره محصول استفاده کنید. هر چقدر بتوانید بازدیدکنندگان را در چند دقیقه اول بیشتر در سایت تان نگهدارید، احتمال اینکه به به سایت رقبا بروند، کمتر خواهد شد.
4- انتخاب های زیاد بدون راهنمایی
مشتریان شما بدنبال یافتن تفاوت های بین محصولات هستند. بسیاری از شرکت های ساختمانی این کار را بخوبی انجام نمی دهند، یعنی باید کاری بکنید تا مشتری براحتی تفاوت بین محصولات شما را متوجه شود. اگر مشتری، اطلاعات مورد نیازش را بسرعت دریافت نکند، برای یافتن جواب سوال خود به سایت دیگری می روند. پس اگر شما مثلا 12 مدل یا گزینه محصول را به مشتریان پیشنهاد می دهید، باید به آنها بگوئید بهترین استفاده هر کدام چیست. فکر نکنید آنها هم مثل شما همه چیز را می دانند.
5- دسترسی گیج کننده
طراحی بسیاری از سایت های ساختمانی با توجه به نظر طراح آن انجام می شود و نه با توجه به شیوه ای که مشتری واقعا از آن استفاده می کند. اگر دسترسی به بخش های مختلف سایت تان دشوار است، شما مشتریان بالقوه خود را از دست خواهید داد و به سایت دیگری با دسترسی آسان تر خواهند رفت. پس اطلاعات مورد نیاز آنها را در دسترس و در جای مناسب قرار دهید.
آنها نباید مجبور شوند برای رسیدن به صفحه مورد نظر کلیک های زیادی انجام دهند. می توانید از مشتریان سوال کنید که چه چیزی را از سایت شما و رقبایتان دوست دارند و یا دوست ندارند. همچنین از آنها بخواهید تا بهترین سایت های ساختمانی را که دیده اند به شما معرفی کنند.
6- جستجوی ناکارآمد
چیزی ناامید کننده تر از این نیست که مشتری پس از جستجوی عبارت مورد نظرش در سایت، اطلاعات غیرمرتبط دریافت کنید. مطمئن شوید که قسمت جستجوی سایت تان بخوبی کار می کند و به عبارات مورد نظر بازدید کنندگان جواب های مناسبی می دهد.
7- نادیده گرفتن مخاطب
شما باید گروه های مخاطبان خود را بشناسید و سایت را متناسب با آنها و با دسترسی مناسب طراحی کنید. مثلا می توانید یک زیر منو ویژه سازندگان، معماران و پیمانکاران داشته باشید.
8- عدم استفاده از دعوت به اقدام
در سایت تان باید به مشتریان بگویید که چگونه می توانند محصول شما را خریداری کنند و یا یک نمونه محصول را دریافت کنند. چگونه می توانند کاتالوگ محصولات را دریافت کنند، چگونه از یک نماینده فروش بخواهند با آنها تماس بگیرد. در طراحی سایت شرکت ساختمانی حتما باید از دعوت به اقدام های جذاب استفاده کنید.
دعوت به اقدام های کارآمد می تواند اطلاعاتی را از بازدیدکننده سایت دریافت کند. به عنوان مثال، در سایت از بازدید کننده می خواهید برای دریافت خبرنامه شرکت شما، اطلاعات تماس خود را وارد کند. دعوت به اقدام ها را باید ساده طراحی کنید، اگر اطلاعات زیادی از کاربران بخواهید، آنها را فراری می دهید. تنها اطلاعاتی را بخواهید که برای ارتباط مجدد با آنها لازم است.
9- سایت تنها یک کاتالوگ آنلاین است
سایت شرکت ساختمانی نباید فقط یک کاتالوگ آنلاین باشد، از وبسایت تان برای کسب اعتبار استفاده کنید. یک وبلاگ راه بیندازید تا بتوانید مقالات مرتبط با کسب و کارتان را منتشر کنید. با تولید محتوا و متعاقب آن با بازاریابی درونگرا می توانید اعتبار کسب کنید و به عنوان یک متخصص در موضوعاتی که برای مشتریان شما مهم است شناخته شوید. وب سایت در واقع یک کانال فروش 24 ساعته برای کسب و کار شماست، پس از این ابزار عالی بخوبی استفاده کنید.
10- ریسپانسیو (واکنش گرا) نیست
امروزه اغلب مشتریان، سایت ها را بیشتر از طریق دستگاه های موبایل خود می بینند تا کامپیوتر و لپ تاپ. سایت شما باید در دستگاه های موبایل بطور صحیح (بدون زوم کردن و اسکرول کردن به چپ و راست) نمایش داده شود. از طرف دیگر موتورهای جستجو مانند گوگل به سایت های ریسپاسنیو امتیاز بیشتتری در نتایج جستجو می دهند. متاسفانه هنوز هم تعداد زیادی از سایت های ساختمانی ریسپاسنیو نیست.
در نهایت باید به وب سایت خود متعهد باشید. طراحی سایت شرکت ساختمانی یک اقدام یکباره نیست. لازم است برای بروزرسانی آن وقت بگذارید و هزینه صرف کنید. شرکت های ساختمانی غالبا می گویند که وقت و یا پول لازم برای اختصاص به سایت شان ندارند. آنها سایت را تنها به عنوان هزینه ای می بینند که به مخارج شان اضافه می شود. در حالی که می بینم وقت و پول بسیار زیادی را صرف اقدامات بازاریابی قدیمی می کنند که همیشه انجام داده اند و نمی توانند انجام ندادن آنرا تصور کنند.
بخاطر داشته باشید هر روز که فعالیت های بازاریابی اینترنتی خود را به تعویق می اندازید با سرعت بیشتری میدان را به رقبایتان واگذار می کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. تعداد آرا: 1
No votes so far! Be the first to rate this post.
دیدگاهتان را بنویسید